Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is vlakbij Oss gevestigd. Het administratiekantoor Oss is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratie, jaarstukken en boekhouding. De accountant en boekhouder van ons administratiekantoor helpen u graag. Zo kunnen wij u fiscaal advies geven, aangiftes voorzorgen en begeleiding bieden bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Fiscaal advies in Oss

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken biedt ons administratiekantoor in Oss u advies. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en - vrijstellingen, bijzondere regelingen en wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. De accountant kan u op nog meer gebieden van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Boekhouder Oss

Onze boekhouder van het administratiekantoor in Oss maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvouding verkoopfacturen maken;
  • Boekt u snel de inkoopfacturen in;
  • Registreert u eenvoudig de betalingen en ontvangsten.

Financiële administratie

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Bent u gevestigd in de regio Oss en heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting? Onze accountant komt graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws & actualiteit

03-08-2017
Is een stageovereenkomst een arbeidsovereenkomst?

Tijdens een stage maakt een scholier of student kennis met een toekomstig beroep. Vaak wordt er vooraf een overeenkomst afgesloten. Maar is deze stageovereenkomst ook een arbeidsovereenkomst?
lees meer »

01-08-2017
Check uw uitzendbureau

Arbeid is duur, dus kan het verleidelijk zijn om naar goedkoper personeel te zoeken.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontbinding arbeidsovereenkomst wegens niet voldoen aan diploma-eisen

Een werknemer die er niet in geslaagd was om binnen een wettelijk voorgeschreven termijn een aantal diploma’s te halen die nodig waren om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen, kon niet door de
lees meer »


Ontbinding arbeidsovereenkomst bij aan werkgever verwijtbare verstoring arbeidsverhouding

Het gerechtshof ontbond in hoger beroep alsnog de arbeidsovereenkomst met de werkneemster omdat de arbeidsverhouding was verstoord, waarbij het hof in het midden liet of die verstoring aan de
lees meer »