Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is vlakbij Oss gevestigd. Het administratiekantoor Oss is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratie, jaarstukken en boekhouding. De accountant en boekhouder van ons administratiekantoor helpen u graag. Zo kunnen wij u fiscaal advies geven, aangiftes voorzorgen en begeleiding bieden bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Fiscaal advies in Oss

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken biedt ons administratiekantoor in Oss u advies. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en - vrijstellingen, bijzondere regelingen en wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. De accountant kan u op nog meer gebieden van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Boekhouder Oss

Onze boekhouder van het administratiekantoor in Oss maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvouding verkoopfacturen maken;
  • Boekt u snel de inkoopfacturen in;
  • Registreert u eenvoudig de betalingen en ontvangsten.

Financiële administratie

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Bent u gevestigd in de regio Oss en heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting? Onze accountant komt graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws & actualiteit

23-10-2017
Dit zijn de boetes als je de Arbowet niet naleeft

Voldoe je niet aan de nieuwe eisen van de Arbowet, dan kan de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een boete opleggen. Een overzicht van de boetes die uitgedeeld kunnen worden.
lees meer »

18-10-2017
Kabinet wil ondernemers minder op de nek zitten


lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Maatregelen in het regeerakkoord betreffende de arbeidsmarkt en sociale zekerheid

.uitgave-290 h2 {margin-top: 20px; color: #336633;} .uitgave-290 h3 {margin-top: 10px; font-style: italic; font-weight: normal;} Op 11 oktober 2017 hebben vier politieke partijen (VVD, CDA,
lees meer »


Geen terugzetting in functie omdat werkgever niet aan scholingsverplichting heeft voldaan

De werknemer kon door de werkgever niet in functie worden teruggezet, ondanks dat hij niet aan de functie-eisen voldeed, omdat de werkgever niet aan zijn scholingsverplichting had voldaan. Bij een
lees meer »