Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/vanschaykvof.nl/httpdocs/application/models/json.php on line 26 Administratiekantoor Oss | Administratie Oss | Van Schayk V.O.F.

Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratie, jaarstukken en de boekhouding. Wij zijn een zeer allround kantoor dat u voorziet van fiscaal advies, uw aangiftes indient én begeleiding biedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Fiscaal advies Oss

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken biedt ons administratiekantoor advies. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en -vrijstellingen, bijzondere regelingen én wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. Wij kunnen u als accountant op nog meer gebieden van dienst zijn:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Boekhouder Oss

Onze boekhouder maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvouding verkoopfacturen maken;
  • Boekt u snel de inkoopfacturen in;
  • Registreert u eenvoudig de betalingen en ontvangsten.

Financiële administratie

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Bent u gevestigd in de regio Oss en heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting? Onze accountant komt graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws & actualiteit

19-01-2018
5 tips voor een effectief functioneringsgesprek

Uit een functioneringsgesprek kan nuttige informatie komen waarmee u mogelijk de bedrijfsvoering kunt verbeteren. U krijgt een goed beeld van wat er leeft binnen uw organisatie en problemen kunt u mogelijk aan de bron aanpakken. Hoe zorgt u voor een effectief functioneringsgesprek?
lees meer »

18-01-2018
Primeur in IJsland: werkgevers verplicht mannen en vrouwen gelijk te belonen

In IJsland moeten werkgevers voortaan mannen en vrouwen voor hetzelfde werk gelijk belonen. Het is het eerste land ter wereld dat gelijke beloning m/v verplicht stelt zo meldt Nu.nl.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche