Administratiekantoor Uden | Administratie Uden | Van Schayk V.O.F.

Administratiekantoor Uden

Het is erg belangrijk uw administratie goed bij te houden. In een korte tijd kan er namelijk veel gebeuren met de cijfers van uw administratie. Met een goede administratie weet u direct wat de omzet en kosten zijn. Hierdoor krijgt u een duidelijk zicht van uw bedrijf en kunt u verantwoorde keuzes maken. Schakel daarom Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. in de regio Uden direct in!

Onze diensten

Bij Van Schayk V.O.F. bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een allround administratiekantoor in de regio Uden. We bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar en kennen een jarenlange ervaring op het gebied van administratie.

Of het nu gaat om het volledig uitvoeren van uw administratie, de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening of fiscaal advies: bij Van Schayk V.O.F. kiest u voor een partner die gaat voor het hoogst haalbare. Wij zijn uw vertrouwenspersoon die u adviseert bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken. U bent bij ons gewaarborgd van een hoogwaardige dienstverlening, ongeacht wat uw vraagstuk is!

Ook zelf uw administratie behouden?

Kan ik zelf de administratie bijhouden? Beschik ik over voldoende competenties om dit adequaat en goed uit te kunnen voeren? Vergist u zich daar niet in, kleine foutjes kunnen meteen grote gevolgen hebben in de administratie. Als u het door een professional laat doen, bent u verzekerd van de beste administratie. Bij Van Schayk V.O.F. wordt u altijd goed op de hoogte gehouden van de cijfers. U kunt ervoor kiezen de administratie volledig uit handen te nemen of deels aan ons uit te besteden. In elke situatie houden onze professionals u volledig op de hoogte.

Voor uw administratie, boekhouding, rapportages en belastingaangiften in Uden gaat u dus naar Van Schayk V.O.F. Onze experts ontvangen u met open armen! Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen.

Nieuws & actualiteit

18-04-2018
WAB: Niemand is blij met nieuwe arbeidswet

Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben afwijzend gereageerd op de voorgestelde Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Werkgevers vinden dat het voorstel flexwerk duurder maakt. Vakbonden verwijten minister Koolmees (SZW) dat hij werknemers langer in onzekerheid laat.
lees meer »

12-04-2018
Ontslag eenvoudiger, flex duurder: de nieuwe regels op een rij

Wie een werknemer moet ontslaan, mag straks weer verschillende omstandigheden combineren.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontslag op staande voet wegens rijden onder invloed na personeelsfeest

Het door de werkgever aan een werknemer gegeven ontslag op staande voet vanwege het rijden onder invloed na afloop van een personeelsfeest, was rechtsgeldig, mede vanwege de aard van de onderneming
lees meer »


Hoge billijke vergoeding wegens niet voldoen aan herplaatsingsplicht

Een werkgever moest aan een werknemer een billijke vergoeding van meer dan een half miljoen euro betalen vanwege het feit dat de werkgever zijn verplichting tot herplaatsing van de werknemer had
lees meer »