Administratiekantoor Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is gespecialiseerd in het verzorgen van uw jaarstukken, geeft fiscaal advies, verzorgt de loonadministratie en boekhouding van uw bedrijf. Ons administratiekantoor is gevestigd in Veghel.

Van Schayk V.O.F biedt u als klant hun dienstverlening op maat. Wij bespreken uw wensen en bekijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen of kunnen u begeleiden met uw administratie.

Duidelijk overzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van de financiële situatie binnen uw bedrijf.

De volgende punten staan beschreven in het overzicht:

  • een balans
  • een resultatenberekening
  • winst en verliesrekening van het afgelopen jaar
  • toelichting
  • kasoverzicht

Het is verplicht als ondernemer om ieder jaar een jaarrekening te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De reden hiervan is dat de financiële gegevens beschikbaar zijn voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Uw administratie in Veghel op orde!

Een bedrijfs- administratie dat goed op orde is de basis van elke onderneming. Als er goede administratie wordt gevoerd, dan weet u exact wat uw omzet is en wat de kosten zijn. U wilt als ondernemer weten waar uw kansen en mogelijkheden liggen maar ook moeten de beperkingen in beeld gebracht worden om deze goed op te lossen. Als de administratie goed verwerkt is kunt u verantwoorde keuzes maken.

Heeft u hulp nodig om de administratie op orde te hebben/krijgen? Of wilt u dat wij alle administratie voor u uit handen nemen zodat u zich met andere zaken bezig kan houden?

Neem gerust contact met ons op en wij komen graag bij u in Veghel langs.

Nieuws & actualiteit

03-08-2017
Is een stageovereenkomst een arbeidsovereenkomst?

Tijdens een stage maakt een scholier of student kennis met een toekomstig beroep. Vaak wordt er vooraf een overeenkomst afgesloten. Maar is deze stageovereenkomst ook een arbeidsovereenkomst?
lees meer »

01-08-2017
Check uw uitzendbureau

Arbeid is duur, dus kan het verleidelijk zijn om naar goedkoper personeel te zoeken.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontbinding arbeidsovereenkomst wegens niet voldoen aan diploma-eisen

Een werknemer die er niet in geslaagd was om binnen een wettelijk voorgeschreven termijn een aantal diploma’s te halen die nodig waren om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen, kon niet door de
lees meer »


Ontbinding arbeidsovereenkomst bij aan werkgever verwijtbare verstoring arbeidsverhouding

Het gerechtshof ontbond in hoger beroep alsnog de arbeidsovereenkomst met de werkneemster omdat de arbeidsverhouding was verstoord, waarbij het hof in het midden liet of die verstoring aan de
lees meer »