Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/vanschaykvof.nl/httpdocs/application/models/json.php on line 26 Administratiekantoor Veghel | Administratie Veghel | Van Schayk V.O.F.

Administratiekantoor Veghel

Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is gespecialiseerd in het verzorgen van jaarstukken, het geven van fiscaal advies, verzorging van de loonadministratie én het beheren van de boekhouding in uw bedrijf. Ons administratiekantoor is gevestigd in Veghel.

Van Schayk V.O.F biedt u als klant een dienstverlening op maat. Wij bespreken uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen of u begeleiden met uw administratie.

Duidelijk overzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van de financiële situatie binnen uw bedrijf. De volgende punten staan beschreven in het overzicht:

  • De balans
  • Resultatenberekening
  • Winst/Verliesrekening van het afgelopen jaar
  • Toelichting
  • Kasoverzicht

Het is verplicht als ondernemer om ieder jaar een jaarrekening te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De reden hiervan is dat de financiële gegevens beschikbaar moeten zijn voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Uw administratie in Veghel op orde!

Een goede bedrijfsadministratie is de basis van elke onderneming. Als er goede administratie wordt gevoerd, weet u exact wat uw omzet is en wat de kosten zijn. U wilt als ondernemer weten waar uw kansen en mogelijkheden liggen, alsmede de beperkingen om deze goed op te lossen. Als de administratie goed verwerkt is, kunt u verantwoorde keuzes voor uw bedrijf maken.

Heeft u hulp nodig om de administratie op orde te hebben/krijgen? Of wilt u dat wij alle administratie voor u uit handen nemen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag als administratiekantoor bij u in Veghel langs!

Nieuws & actualiteit

19-01-2018
5 tips voor een effectief functioneringsgesprek

Uit een functioneringsgesprek kan nuttige informatie komen waarmee u mogelijk de bedrijfsvoering kunt verbeteren. U krijgt een goed beeld van wat er leeft binnen uw organisatie en problemen kunt u mogelijk aan de bron aanpakken. Hoe zorgt u voor een effectief functioneringsgesprek?
lees meer »

18-01-2018
Primeur in IJsland: werkgevers verplicht mannen en vrouwen gelijk te belonen

In IJsland moeten werkgevers voortaan mannen en vrouwen voor hetzelfde werk gelijk belonen. Het is het eerste land ter wereld dat gelijke beloning m/v verplicht stelt zo meldt Nu.nl.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche