Administratiekantoor Veghel

Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is gespecialiseerd in het verzorgen van jaarstukken, het geven van fiscaal advies, verzorging van de loonadministratie én het beheren van de boekhouding in uw bedrijf. Ons administratiekantoor is gevestigd in Veghel.

Van Schayk V.O.F biedt u als klant een dienstverlening op maat. Wij bespreken uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen of u begeleiden met uw administratie.

Duidelijk overzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van de financiële situatie binnen uw bedrijf. De volgende punten staan beschreven in het overzicht:

  • De balans
  • Resultatenberekening
  • Winst/Verliesrekening van het afgelopen jaar
  • Toelichting
  • Kasoverzicht

Het is verplicht als ondernemer om ieder jaar een jaarrekening te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De reden hiervan is dat de financiële gegevens beschikbaar moeten zijn voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Uw administratie in Veghel op orde!

Een goede bedrijfsadministratie is de basis van elke onderneming. Als er goede administratie wordt gevoerd, weet u exact wat uw omzet is en wat de kosten zijn. U wilt als ondernemer weten waar uw kansen en mogelijkheden liggen, alsmede de beperkingen om deze goed op te lossen. Als de administratie goed verwerkt is, kunt u verantwoorde keuzes voor uw bedrijf maken.

Heeft u hulp nodig om de administratie op orde te hebben/krijgen? Of wilt u dat wij alle administratie voor u uit handen nemen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag als administratiekantoor bij u in Veghel langs!

Nieuws & actualiteit

18-04-2018
WAB: Niemand is blij met nieuwe arbeidswet

Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben afwijzend gereageerd op de voorgestelde Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Werkgevers vinden dat het voorstel flexwerk duurder maakt. Vakbonden verwijten minister Koolmees (SZW) dat hij werknemers langer in onzekerheid laat.
lees meer »

12-04-2018
Ontslag eenvoudiger, flex duurder: de nieuwe regels op een rij

Wie een werknemer moet ontslaan, mag straks weer verschillende omstandigheden combineren.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontslag op staande voet wegens rijden onder invloed na personeelsfeest

Het door de werkgever aan een werknemer gegeven ontslag op staande voet vanwege het rijden onder invloed na afloop van een personeelsfeest, was rechtsgeldig, mede vanwege de aard van de onderneming
lees meer »


Hoge billijke vergoeding wegens niet voldoen aan herplaatsingsplicht

Een werkgever moest aan een werknemer een billijke vergoeding van meer dan een half miljoen euro betalen vanwege het feit dat de werkgever zijn verplichting tot herplaatsing van de werknemer had
lees meer »