Administratiekantoor Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is gespecialiseerd in het verzorgen van uw jaarstukken, geeft fiscaal advies, verzorgt de loonadministratie en boekhouding van uw bedrijf. Ons administratiekantoor is gevestigd in Veghel.

Van Schayk V.O.F biedt u als klant hun dienstverlening op maat. Wij bespreken uw wensen en bekijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen of kunnen u begeleiden met uw administratie.

Duidelijk overzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van de financiële situatie binnen uw bedrijf.

De volgende punten staan beschreven in het overzicht:

  • een balans
  • een resultatenberekening
  • winst en verliesrekening van het afgelopen jaar
  • toelichting
  • kasoverzicht

Het is verplicht als ondernemer om ieder jaar een jaarrekening te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De reden hiervan is dat de financiële gegevens beschikbaar zijn voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Uw administratie in Veghel op orde!

Een bedrijfs- administratie dat goed op orde is de basis van elke onderneming. Als er goede administratie wordt gevoerd, dan weet u exact wat uw omzet is en wat de kosten zijn. U wilt als ondernemer weten waar uw kansen en mogelijkheden liggen maar ook moeten de beperkingen in beeld gebracht worden om deze goed op te lossen. Als de administratie goed verwerkt is kunt u verantwoorde keuzes maken.

Heeft u hulp nodig om de administratie op orde te hebben/krijgen? Of wilt u dat wij alle administratie voor u uit handen nemen zodat u zich met andere zaken bezig kan houden?

Neem gerust contact met ons op en wij komen graag bij u in Veghel langs.

Nieuws & actualiteit

23-10-2017
Dit zijn de boetes als je de Arbowet niet naleeft

Voldoe je niet aan de nieuwe eisen van de Arbowet, dan kan de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een boete opleggen. Een overzicht van de boetes die uitgedeeld kunnen worden.
lees meer »

18-10-2017
Kabinet wil ondernemers minder op de nek zitten


lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Maatregelen in het regeerakkoord betreffende de arbeidsmarkt en sociale zekerheid

.uitgave-290 h2 {margin-top: 20px; color: #336633;} .uitgave-290 h3 {margin-top: 10px; font-style: italic; font-weight: normal;} Op 11 oktober 2017 hebben vier politieke partijen (VVD, CDA,
lees meer »


Geen terugzetting in functie omdat werkgever niet aan scholingsverplichting heeft voldaan

De werknemer kon door de werkgever niet in functie worden teruggezet, ondanks dat hij niet aan de functie-eisen voldeed, omdat de werkgever niet aan zijn scholingsverplichting had voldaan. Bij een
lees meer »