Belasting Uden

Elke onderneming is genoodzaakt een administratie te voeren. Het is belangrijk te weten wat uw omzet en kosten zijn. Administratiekantoor van Schayk V.O.F. verzorgt de gehele boekhouding van loonadministratie, jaarrekening tot aan belasting in Uden.

U kunt kiezen voor het zelf inboeken van invoeren van uw loonadministratie waarbij u ondersteund wordt door een professional. U kunt er ook voor kiezen om het inboeken volledig uit handen te geven. Wij adviseren u ook graag bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Belasting aangifte

Ondernemers zijn verplicht om digitaal aangifte te doen van onder andere inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij verzorgen uw tijdige belastingaangiften snel en zeker. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting zowel voor uw onderneming als privé.

Wat kan administratiekantoor Van Schayk V.O.F. u bieden?

Wij zijn er niet alleen voor uw belasting aangifte. U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen belastingadvies en administratie.
  • Administratie: deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen
  • Jaarrekeningen: het jaarlijks overzicht van de financiële sitiatie van uw bedrijf
  • Loon en personeel: personeelsdeskundigen die uw loonadministratie uitvoeren
  • Fiscaal advies: uw bekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken
Weten of administratiekantoor van Schayk iets voor u kan betekenen? Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie kunt u contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag verder met o.a. uw belasting in omgeving Uden.

Nieuws & actualiteit

18-04-2018
WAB: Niemand is blij met nieuwe arbeidswet

Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben afwijzend gereageerd op de voorgestelde Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Werkgevers vinden dat het voorstel flexwerk duurder maakt. Vakbonden verwijten minister Koolmees (SZW) dat hij werknemers langer in onzekerheid laat.
lees meer »

12-04-2018
Ontslag eenvoudiger, flex duurder: de nieuwe regels op een rij

Wie een werknemer moet ontslaan, mag straks weer verschillende omstandigheden combineren.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontslag op staande voet wegens rijden onder invloed na personeelsfeest

Het door de werkgever aan een werknemer gegeven ontslag op staande voet vanwege het rijden onder invloed na afloop van een personeelsfeest, was rechtsgeldig, mede vanwege de aard van de onderneming
lees meer »


Hoge billijke vergoeding wegens niet voldoen aan herplaatsingsplicht

Een werkgever moest aan een werknemer een billijke vergoeding van meer dan een half miljoen euro betalen vanwege het feit dat de werkgever zijn verplichting tot herplaatsing van de werknemer had
lees meer »