Belasting Uden

Elke onderneming is genoodzaakt een administratie te voeren. Het is belangrijk te weten wat uw omzet en kosten zijn. Administratiekantoor van Schayk V.O.F. verzorgt de gehele boekhouding van loonadministratie, jaarrekening tot aan belasting in Uden.

U kunt kiezen voor het zelf inboeken van invoeren van uw loonadministratie waarbij u ondersteund wordt door een professional. U kunt er ook voor kiezen om het inboeken volledig uit handen te geven. Wij adviseren u ook graag bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Belasting aangifte

Ondernemers zijn verplicht om digitaal aangifte te doen van onder andere inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij verzorgen uw tijdige belastingaangiften snel en zeker. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting zowel voor uw onderneming als privé.

Wat kan administratiekantoor van Schayk u bieden?

Wij zijn er niet alleen voor uw belasting aangifte. U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen belastingadvies en administratie.
  • Administratie: deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen
  • Jaarrekeningen: het jaarlijks overzicht van de financiële sitiatie van uw bedrijf
  • Loon en personeel: personeelsdeskundigen die uw loonadministratie uitvoeren
  • Fiscaal advies: uw bekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken
Weten of administratiekantoor van Schayk iets voor u kan betekenen? Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie kunt u contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag verder met o.a. uw belasting in omgeving Uden.

Nieuws & actualiteit

23-10-2017
Dit zijn de boetes als je de Arbowet niet naleeft

Voldoe je niet aan de nieuwe eisen van de Arbowet, dan kan de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een boete opleggen. Een overzicht van de boetes die uitgedeeld kunnen worden.
lees meer »

18-10-2017
Kabinet wil ondernemers minder op de nek zitten


lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Maatregelen in het regeerakkoord betreffende de arbeidsmarkt en sociale zekerheid

.uitgave-290 h2 {margin-top: 20px; color: #336633;} .uitgave-290 h3 {margin-top: 10px; font-style: italic; font-weight: normal;} Op 11 oktober 2017 hebben vier politieke partijen (VVD, CDA,
lees meer »


Geen terugzetting in functie omdat werkgever niet aan scholingsverplichting heeft voldaan

De werknemer kon door de werkgever niet in functie worden teruggezet, ondanks dat hij niet aan de functie-eisen voldeed, omdat de werkgever niet aan zijn scholingsverplichting had voldaan. Bij een
lees meer »