Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/vanschaykvof.nl/httpdocs/application/models/json.php on line 26 Van Schayk VOF

Belasting Uden

Elke onderneming is genoodzaakt een administratie te voeren. Het is belangrijk te weten wat uw omzet en kosten zijn. Administratiekantoor van Schayk V.O.F. verzorgt de gehele boekhouding van loonadministratie, jaarrekening tot aan belasting in Uden.

U kunt kiezen voor het zelf inboeken van invoeren van uw loonadministratie waarbij u ondersteund wordt door een professional. U kunt er ook voor kiezen om het inboeken volledig uit handen te geven. Wij adviseren u ook graag bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Belasting aangifte

Ondernemers zijn verplicht om digitaal aangifte te doen van onder andere inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij verzorgen uw tijdige belastingaangiften snel en zeker. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting zowel voor uw onderneming als privé.

Wat kan administratiekantoor van Schayk u bieden?

Wij zijn er niet alleen voor uw belasting aangifte. U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen belastingadvies en administratie.
  • Administratie: deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen
  • Jaarrekeningen: het jaarlijks overzicht van de financiële sitiatie van uw bedrijf
  • Loon en personeel: personeelsdeskundigen die uw loonadministratie uitvoeren
  • Fiscaal advies: uw bekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken
Weten of administratiekantoor van Schayk iets voor u kan betekenen? Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie kunt u contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag verder met o.a. uw belasting in omgeving Uden.

Nieuws & actualiteit

19-01-2018
5 tips voor een effectief functioneringsgesprek

Uit een functioneringsgesprek kan nuttige informatie komen waarmee u mogelijk de bedrijfsvoering kunt verbeteren. U krijgt een goed beeld van wat er leeft binnen uw organisatie en problemen kunt u mogelijk aan de bron aanpakken. Hoe zorgt u voor een effectief functioneringsgesprek?
lees meer »

18-01-2018
Primeur in IJsland: werkgevers verplicht mannen en vrouwen gelijk te belonen

In IJsland moeten werkgevers voortaan mannen en vrouwen voor hetzelfde werk gelijk belonen. Het is het eerste land ter wereld dat gelijke beloning m/v verplicht stelt zo meldt Nu.nl.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche