Belasting Uden

Elke onderneming is genoodzaakt een administratie te voeren. Het is belangrijk te weten wat uw omzet en kosten zijn. Administratiekantoor van Schayk V.O.F. verzorgt de gehele boekhouding van loonadministratie, jaarrekening tot aan belasting in Uden.

U kunt kiezen voor het zelf inboeken van invoeren van uw loonadministratie waarbij u ondersteund wordt door een professional. U kunt er ook voor kiezen om het inboeken volledig uit handen te geven. Wij adviseren u ook graag bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Belasting aangifte

Ondernemers zijn verplicht om digitaal aangifte te doen van onder andere inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij verzorgen uw tijdige belastingaangiften snel en zeker. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting zowel voor uw onderneming als privé.

Wat kan administratiekantoor van Schayk u bieden?

Wij zijn er niet alleen voor uw belasting aangifte. U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen belastingadvies en administratie.
  • Administratie: deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen
  • Jaarrekeningen: het jaarlijks overzicht van de financiële sitiatie van uw bedrijf
  • Loon en personeel: personeelsdeskundigen die uw loonadministratie uitvoeren
  • Fiscaal advies: uw bekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken
Weten of administratiekantoor van Schayk iets voor u kan betekenen? Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie kunt u contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag verder met o.a. uw belasting in omgeving Uden.

Nieuws & actualiteit

03-08-2017
Is een stageovereenkomst een arbeidsovereenkomst?

Tijdens een stage maakt een scholier of student kennis met een toekomstig beroep. Vaak wordt er vooraf een overeenkomst afgesloten. Maar is deze stageovereenkomst ook een arbeidsovereenkomst?
lees meer »

01-08-2017
Check uw uitzendbureau

Arbeid is duur, dus kan het verleidelijk zijn om naar goedkoper personeel te zoeken.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontbinding arbeidsovereenkomst wegens niet voldoen aan diploma-eisen

Een werknemer die er niet in geslaagd was om binnen een wettelijk voorgeschreven termijn een aantal diploma’s te halen die nodig waren om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen, kon niet door de
lees meer »


Ontbinding arbeidsovereenkomst bij aan werkgever verwijtbare verstoring arbeidsverhouding

Het gerechtshof ontbond in hoger beroep alsnog de arbeidsovereenkomst met de werkneemster omdat de arbeidsverhouding was verstoord, waarbij het hof in het midden liet of die verstoring aan de
lees meer »