Belasting Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en heeft al jarenlange ervaring binnen het Midden en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is administratiekantoor van Schayk V.O.F van een familiebedrijf uitgeroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied.

Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de aangiftes verzorgen.

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig uw belastingaangiften. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt u in Veghel en omgeving dienstverlening op maat. Of u nu graag de belastingaangifte wil laten doen of de complete loonadministratie, wij leveren u de dienst zoals u het graag wilt. Wij werken met de beste software zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel 0413-292894.

Nieuws & actualiteit

18-04-2018
WAB: Niemand is blij met nieuwe arbeidswet

Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben afwijzend gereageerd op de voorgestelde Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Werkgevers vinden dat het voorstel flexwerk duurder maakt. Vakbonden verwijten minister Koolmees (SZW) dat hij werknemers langer in onzekerheid laat.
lees meer »

12-04-2018
Ontslag eenvoudiger, flex duurder: de nieuwe regels op een rij

Wie een werknemer moet ontslaan, mag straks weer verschillende omstandigheden combineren.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontslag op staande voet wegens rijden onder invloed na personeelsfeest

Het door de werkgever aan een werknemer gegeven ontslag op staande voet vanwege het rijden onder invloed na afloop van een personeelsfeest, was rechtsgeldig, mede vanwege de aard van de onderneming
lees meer »


Hoge billijke vergoeding wegens niet voldoen aan herplaatsingsplicht

Een werkgever moest aan een werknemer een billijke vergoeding van meer dan een half miljoen euro betalen vanwege het feit dat de werkgever zijn verplichting tot herplaatsing van de werknemer had
lees meer »