Belasting Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en heeft al jarenlange ervaring binnen het Midden en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is administratiekantoor van Schayk V.O.F van een familiebedrijf uitgeroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied.

Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de aangiftes verzorgen.

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig uw belastingaangiften. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt u in Veghel en omgeving dienstverlening op maat. Of u nu graag de belastingaangifte wil laten doen of de complete loonadministratie, wij leveren u de dienst zoals u het graag wilt. Wij werken met de beste software zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel 0413-292894.

Nieuws & actualiteit

03-08-2017
Is een stageovereenkomst een arbeidsovereenkomst?

Tijdens een stage maakt een scholier of student kennis met een toekomstig beroep. Vaak wordt er vooraf een overeenkomst afgesloten. Maar is deze stageovereenkomst ook een arbeidsovereenkomst?
lees meer »

01-08-2017
Check uw uitzendbureau

Arbeid is duur, dus kan het verleidelijk zijn om naar goedkoper personeel te zoeken.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontbinding arbeidsovereenkomst wegens niet voldoen aan diploma-eisen

Een werknemer die er niet in geslaagd was om binnen een wettelijk voorgeschreven termijn een aantal diploma’s te halen die nodig waren om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen, kon niet door de
lees meer »


Ontbinding arbeidsovereenkomst bij aan werkgever verwijtbare verstoring arbeidsverhouding

Het gerechtshof ontbond in hoger beroep alsnog de arbeidsovereenkomst met de werkneemster omdat de arbeidsverhouding was verstoord, waarbij het hof in het midden liet of die verstoring aan de
lees meer »