Belasting Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en heeft al jarenlange ervaring binnen het Midden en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is administratiekantoor van Schayk V.O.F van een familiebedrijf uitgeroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied.

Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de aangiftes verzorgen.

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig uw belastingaangiften. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt u in Veghel en omgeving dienstverlening op maat. Of u nu graag de belastingaangifte wil laten doen of de complete loonadministratie, wij leveren u de dienst zoals u het graag wilt. Wij werken met de beste software zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel 0413-292894.

Nieuws & actualiteit

23-10-2017
Dit zijn de boetes als je de Arbowet niet naleeft

Voldoe je niet aan de nieuwe eisen van de Arbowet, dan kan de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een boete opleggen. Een overzicht van de boetes die uitgedeeld kunnen worden.
lees meer »

18-10-2017
Kabinet wil ondernemers minder op de nek zitten


lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Maatregelen in het regeerakkoord betreffende de arbeidsmarkt en sociale zekerheid

.uitgave-290 h2 {margin-top: 20px; color: #336633;} .uitgave-290 h3 {margin-top: 10px; font-style: italic; font-weight: normal;} Op 11 oktober 2017 hebben vier politieke partijen (VVD, CDA,
lees meer »


Geen terugzetting in functie omdat werkgever niet aan scholingsverplichting heeft voldaan

De werknemer kon door de werkgever niet in functie worden teruggezet, ondanks dat hij niet aan de functie-eisen voldeed, omdat de werkgever niet aan zijn scholingsverplichting had voldaan. Bij een
lees meer »