Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/vanschaykvof.nl/httpdocs/application/models/json.php on line 26 Administratiekantoor Veghel | Van Schayk V.O.F.

Belasting Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en heeft al jarenlange ervaring binnen het Midden en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is administratiekantoor van Schayk V.O.F van een familiebedrijf uitgeroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied.

Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de aangiftes verzorgen.

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig uw belastingaangiften. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt u in Veghel en omgeving dienstverlening op maat. Of u nu graag de belastingaangifte wil laten doen of de complete loonadministratie, wij leveren u de dienst zoals u het graag wilt. Wij werken met de beste software zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel 0413-292894.

Nieuws & actualiteit

19-01-2018
5 tips voor een effectief functioneringsgesprek

Uit een functioneringsgesprek kan nuttige informatie komen waarmee u mogelijk de bedrijfsvoering kunt verbeteren. U krijgt een goed beeld van wat er leeft binnen uw organisatie en problemen kunt u mogelijk aan de bron aanpakken. Hoe zorgt u voor een effectief functioneringsgesprek?
lees meer »

18-01-2018
Primeur in IJsland: werkgevers verplicht mannen en vrouwen gelijk te belonen

In IJsland moeten werkgevers voortaan mannen en vrouwen voor hetzelfde werk gelijk belonen. Het is het eerste land ter wereld dat gelijke beloning m/v verplicht stelt zo meldt Nu.nl.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche