Leningen in Gemeente Bernheze


26-01-2016

Bent u inwoner van Bernheze? Dan kunt u via SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) gebruikmaken van onderstaande leningen:

1. Duurzaamheidslening

Energie besparen en zo uw maandelijkse woonlasten verlagen. De Duurzaamheidslening helpt u hierbij. Door te investeren in energiebesparende maatregelen (zoals zonnepanelen of dakisolatie) maakt u uw woning comfortabeler en draagt u bij aan een beter milieu.

 

2. Energiebespaarlening

Flink uw huis verbeteren tegen een aantrekkelijke rente. De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te financieren. Een comfortabel en energiezuinig huis kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van de woning. Een slimme investering dus.

Meer weten?

Vraag naar de folder via mail@vanschaykvof.nl of bel naar 0413-292894.

 

 

Nieuws & actualiteit

03-08-2017
Is een stageovereenkomst een arbeidsovereenkomst?

Tijdens een stage maakt een scholier of student kennis met een toekomstig beroep. Vaak wordt er vooraf een overeenkomst afgesloten. Maar is deze stageovereenkomst ook een arbeidsovereenkomst?
lees meer »

01-08-2017
Check uw uitzendbureau

Arbeid is duur, dus kan het verleidelijk zijn om naar goedkoper personeel te zoeken.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Ontbinding arbeidsovereenkomst wegens niet voldoen aan diploma-eisen

Een werknemer die er niet in geslaagd was om binnen een wettelijk voorgeschreven termijn een aantal diploma’s te halen die nodig waren om zijn functie te kunnen blijven uitoefenen, kon niet door de
lees meer »


Ontbinding arbeidsovereenkomst bij aan werkgever verwijtbare verstoring arbeidsverhouding

Het gerechtshof ontbond in hoger beroep alsnog de arbeidsovereenkomst met de werkneemster omdat de arbeidsverhouding was verstoord, waarbij het hof in het midden liet of die verstoring aan de
lees meer »