Leningen in Gemeente Bernheze


26-01-2016

Bent u inwoner van Bernheze? Dan kunt u via SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) gebruikmaken van onderstaande leningen:

1. Duurzaamheidslening

Energie besparen en zo uw maandelijkse woonlasten verlagen. De Duurzaamheidslening helpt u hierbij. Door te investeren in energiebesparende maatregelen (zoals zonnepanelen of dakisolatie) maakt u uw woning comfortabeler en draagt u bij aan een beter milieu.

 

2. Energiebespaarlening

Flink uw huis verbeteren tegen een aantrekkelijke rente. De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te financieren. Een comfortabel en energiezuinig huis kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van de woning. Een slimme investering dus.

Meer weten?

Vraag naar de folder via mail@vanschaykvof.nl of bel naar 0413-292894.

 

 

Nieuws & actualiteit

23-10-2017
Dit zijn de boetes als je de Arbowet niet naleeft

Voldoe je niet aan de nieuwe eisen van de Arbowet, dan kan de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een boete opleggen. Een overzicht van de boetes die uitgedeeld kunnen worden.
lees meer »

18-10-2017
Kabinet wil ondernemers minder op de nek zitten


lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche


Maatregelen in het regeerakkoord betreffende de arbeidsmarkt en sociale zekerheid

.uitgave-290 h2 {margin-top: 20px; color: #336633;} .uitgave-290 h3 {margin-top: 10px; font-style: italic; font-weight: normal;} Op 11 oktober 2017 hebben vier politieke partijen (VVD, CDA,
lees meer »


Geen terugzetting in functie omdat werkgever niet aan scholingsverplichting heeft voldaan

De werknemer kon door de werkgever niet in functie worden teruggezet, ondanks dat hij niet aan de functie-eisen voldeed, omdat de werkgever niet aan zijn scholingsverplichting had voldaan. Bij een
lees meer »