Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/vanschaykvof.nl/httpdocs/application/models/json.php on line 26 Nieuws | Van Schayk V.O.F

Voorlopige aanslag 2017 mogelijk verkeerd berekend


10-01-2017

De Belastingdienst meldt dat de berekening van een voorlopige aanslag voor 2017 mogelijk niet klopt. Bij het invullen van meer dan drie inkomsten uit vroegere dienstbetrekking is het inkomen van u verkeerd berekend. De Belastingdienst onderzoekt momenteel de mogelijkheden om het te herstellen.

Voor wie is het?

Hebt u een voorlopige aanslag voor 2017 aangevraagd of gewijzigd op Mijn Belastingdienst? En hebt u hierin méér dan drie inkomsten uit vroegere dienstbetrekking ingevuld? Dan kopt de berekening van het bedrag van de voorlopige aanslag mogelijk niet.

Wat nu?

Voorlopige hoeft u nog niks te doen. De Belastingdienst onderzoekt momenteel de mogelijkheden om dit voor u te herstellen door het inkomen en de voorlopige aanslag alsnog juist te berekenen. Daarnaast wordt op korte termijn een nieuwe versie van het programma voor het aanvragen of wijzigen van de voorlopige aanslag 2017 geplaatst op Mijn Belastingdienst waarin dit probleem niet meer voorkomt. 

Bron: Belastingdienst

Nieuws & actualiteit

19-01-2018
5 tips voor een effectief functioneringsgesprek

Uit een functioneringsgesprek kan nuttige informatie komen waarmee u mogelijk de bedrijfsvoering kunt verbeteren. U krijgt een goed beeld van wat er leeft binnen uw organisatie en problemen kunt u mogelijk aan de bron aanpakken. Hoe zorgt u voor een effectief functioneringsgesprek?
lees meer »

18-01-2018
Primeur in IJsland: werkgevers verplicht mannen en vrouwen gelijk te belonen

In IJsland moeten werkgevers voortaan mannen en vrouwen voor hetzelfde werk gelijk belonen. Het is het eerste land ter wereld dat gelijke beloning m/v verplicht stelt zo meldt Nu.nl.
lees meer »

Nieuws archief

Nieuws uit de branche