Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

Lees meer

Van Schayk V.O.F.

Bent u op zoek naar vakkundig administratiekantoor voor uw bedrijf? Dan bent u bij administratiekantoor Van Schayk V.O.F. aan het juiste adres. Gevestigd in Veghel hebben wij een jarenlange ervaring als administrateur binnen het MKB. U kunt bij ons terecht voor administratie, jaarrekeningen, advies bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken, loonadministratie, belastingaangiftes en fiscaal advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Administratie en jaarrekeningen

Een goede administratie van uw bedrijf is de basis, een noodzaak. Wij zorgen dat u snel en duidelijk kan overzien waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. U krijgt periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies. Ook uw tijdige belastingaangiften verzorgen wij snel en zeker.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw jaarrekening. Een jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Deze heeft u nodig voor uw administratie. Het bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting van beide, het kasstroomoverzicht en indien nodig een accountantsverklaring.

Fiscaal advies, Loon & Personeel

Bij Van Schayk V.O.F. bent u verzekerd van een goede salarisadministratie. Wij verzorgen de maandelijkse salarisberekening voor uw werknemers volledig. Bij personeel komen echter meer dingen kijken. Van Schayk V.O.F. geeft u graag advies. Vragen over functioneringsgesprekken? Wilt u een arbeidsovereenkomst beëindigen of juist opstellen? Wij staan voor u klaar. Heeft u geen vragen over uw personeel, maar over fiscale vraagstukken? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Van BTW-heffingen tot bijzondere regelingen van beleidsbesluiten.

Uw administratiekantoor in Veghel

Van Schayk V.O.F. maakt u wegwijs in de wereld van administratie en belastingen. Maak direct een afspraak om zien wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie. Wij hopen snel van u te horen, zodat onze specialisten u snel kunnen helpen in Veghel en omgeving.

7 mei 2021 in Nieuws

Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart.

Read More
23 april 2021 in Nieuws

Nieuwsbrief NOAB Facts 2021-2

De digitale nieuwsbrief van de NOAB. FACTS 2021-2  
Read More
13 april 2021 in Geen categorie

Nieuwsbrief NOAB- Jaargang 31 Nr. 1 – 2021

De digitale nieuwsbrief van de NOAB. Nieuwsbrief Facts 2021-1
Read More