Al jarenlang dé financiële specialist

Bent u op zoek naar vakkundig administratiekantoor voor uw bedrijf? Dan bent u bij administratiekantoor Van Schayk aan het juiste adres. Gevestigd in Veghel hebben wij een jarenlange ervaring als administrateur binnen het MKB.

U kunt bij ons terecht voor administratie, jaarrekeningen, advies bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken, loonadministratie, belastingaangiftes en fiscaal advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Administratie en jaarrekeningen

Een goede administratie van uw bedrijf is de basis, een noodzaak. Wij zorgen dat u snel en duidelijk kan overzien waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. U krijgt periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies. Ook uw tijdige belastingaangiften verzorgen wij snel en zeker.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw jaarrekening. Een jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Deze heeft u nodig voor uw administratie. Het bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting van beide, het kasstroomoverzicht en indien nodig een accountantsverklaring.

Fiscaal advies, Loon & Personeel

Bij Van Schayk bent u verzekerd van een goede salarisadministratie. Wij verzorgen de maandelijkse salarisberekening voor uw werknemers volledig. Bij personeel komen echter meer dingen kijken. Van Schayk geeft u graag advies. Vragen over functioneringsgesprekken? Wilt u een arbeidsovereenkomst beëindigen of juist opstellen? Wij staan voor u klaar. Heeft u geen vragen over uw personeel, maar over fiscale vraagstukken? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Van BTW-heffingen tot bijzondere regelingen van beleidsbesluiten.

Uw administratiekantoor in Veghel

Van Schayk maakt u wegwijs in de wereld van administratie en belastingen. Maak direct een afspraak om zien wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie. Wij hopen snel van u te horen, zodat onze specialisten u snel kunnen helpen in Veghel en omgeving.

Nieuws

NOAB Digitale nieuwsbrief FACTS 3-2024

.

Dames van Midweek 1 kampioen!

.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

“Vakmanschap en Ondernemerschap maken Meesterschap”

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel