Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Belasting Veghel

Administratiekantoor van Schayk V.O.F is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en heeft al jarenlange ervaring binnen het Midden en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is administratiekantoor van Schayk V.O.F van een familiebedrijf uitgeroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied.

Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de aangiftes verzorgen.

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig uw belastingaangiften. Met onze fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek een overzicht van uw boekhouding, een tussentijdse rapportage en fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt u in Veghel en omgeving dienstverlening op maat. Of u nu graag de belastingaangifte wil laten doen of de complete loonadministratie, wij leveren u de dienst zoals u het graag wilt. Wij werken met de beste software zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel 0413-292894.

Contactformulier