Vacature: Secretaresse/Administratief medewerkster

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Van Schayk V.O.F is ruim 30 jaar geleden, in 1991, opgericht door Kees (C.P.M.) van Schayk. Van Schayk V.O.F. heeft dan al een jarenlange ervaring als administrateur binnen het Midden- en Kleinbedrijf. In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid tot een team van specialisten, met elk hun eigen vakgebied. Ons administratiekantoor is gevestigd in Veghel. Binnen ons team is er een vacature ontstaan voor een secretaresse/administratief medewerkster.

Wat ga je doen?

Als secretaresse/administratief medewerkster voer je elke dag diverse werkzaamheden uit.

Administratief: Je bent (mede) verantwoordelijk voor de verwerking van de boekhouding van onze klanten in het programma Snelstart. In Snelstart boek je de inkoopfacturen, verkoopfacturen, kasmutaties en bankmutaties. Daarnaast verzorg je de periodieke B.T.W.-aangiftes (maand/kwartaal).

Secretarieel: Je beantwoordt telefoontjes, ontvangt klanten, verwerkt de post, handelt e-mails af, maakt brieven, houdt dossiers bij, maakt afspraken, controleert formulieren en archiveert stukken.

Je administratieve ondersteuning aan onze eigen administratie bestaat bijvoorbeeld uit het (mede) beheren van ons klantenarchief.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over een vakgerichte opleiding en beschikt over een MBO4 werk- en denkniveau, richting financiële administratie, secretarieel of vergelijkbaar. Wij zoeken een echte aanpakker die goed zelfstandig kan werken. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk in de Nederlandse taal. Je bent accuraat, discreet en betrouwbaar. Daarnaast ben je bereid om binnen onze organisatie verder door te leren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een fijne werkplek binnen een klein, gemoedelijk team. Het betreft een parttime functie (24 uur). Dagen zijn in overleg. Natuurlijk betalen wij je een marktconform salaris en heb je 25 vakantiedagen op fulltime jaarbasis en ontvang je 8% vakantiegeld.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je ons beter leren kennen? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar mail@vanschaykvof.nl of naar Van Schayk VOF, Pater van den Elsenlaan 21, 5462 GG Veghel

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel