Administratiekantoor Best

Van Schayk staat voor u klaar als vakkundig administratiekantoor in regio Best. Wilt u uw financiële zaken uit handen laten nemen? Onze specialisten maken u graag wegwijs in de wereld van administratie én belastingen.

Jaarrekening

De jaarrekening bestaat uit een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. U kunt onder andere denken aan een balans, een resultatenrekening én een winst- en verliesrekening van het afgelopen jaar. Het is belangrijk uw jaarrekening op orde te houden. Voor een grote groep is er een publicatieplicht opgesteld, waardoor ze de jaarrekening verplicht moeten doorgeven aan het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Deze groep bestaat uit:

  • BV’s;
  • NV’s;
  • Coöperaties.

De publicatieplicht is vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek en zorgt ervoor dat alle geïnteresseerde een kijkje kunnen nemen in de financiële gegevens van het bedrijf.

Onze software voor uw jaarrekening

Zoals wij al eerder aangaven, is het belangrijk uw jaarrekening op orde te hebben én te houden. Hiervoor is software ontwikkeld, gebaseerd op Excel. Deze software (genaamd: Infine) is een zeer complete rapportgenerator. Met behulp van onze software én professionele vakmensen kunt u uitstekend bij ons terecht voor uw jaarrekening. Benieuwd? Neem dan contact op met úw administratiekantoor in de omgeving van Best. Wij helpen graag.

Administratie is een noodzaak

Als u denkt aan de basis van elke onderneming, dan komt u toch wel op administratie uit. Zonder een goede administratie bent u nergens. Wanneer deze goed uitgevoerd wordt, heeft u een compleet overzicht van de omzet én kosten van uw bedrijf. Administratie begint bij een correctie boekhouding. Hiervoor maken wij gebruik van een handig programma. Met het administratieprogramma SnelStart verwerkt u makkelijk uw verkoopfacturen en registreert u de betalingen en ontvangsten. Vanuit dit programma kunt u bovendien gemakkelijk een bepaalde periode naar ons verzenden. Wij controleren uw boekhouding, zodat u zich met een gerust hart met uw dagelijkse werkzaamheden kunt bezighouden.

Neem direct contact met ons op

Bent u al overtuigd dat wij dé specialist zijn? Úw administratiekantoor in regio Best? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. Om kennis te maken met ons administratiekantoor, kunt u alvast een bezoekje brengen aan Facebook en LinkedIn.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel