Administratiekantoor Boekel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de financiële zaken aangaande uw bedrijf? In regio Boekel helpt administratiekantoor Van Schayk graag met:

  • De jaarrekening;
  • Het boeken van de belastingaangifte;
  • Lonen en pensioenen.

Wij staan voor kwaliteit en zekerheid

Met Administratiekantoor Van Schayk kiest u voor kwaliteit en zekerheid voor uw bedrijf in Boekel. Onze specialisten zijn dan ook uitstekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Dit kunnen wij aantonen doordat wij aangesloten zijn bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen). Dit verschaft u verder als klant het voordeel dat onze experts de recentste regelgeving toepassen op hun vakgebied.

Uitbesteden van de administratie

In de omgeving van Boekel zijn wij als administratiekantoor dé geschikte partner voor uw administratie. Als ondernemer wilt u een gedegen administratieve basis voor uw bedrijf. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheden, maar ook de beperkingen inzichtelijk. Dit helpt u bij het bepalen van uw doelen. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Of u nu alleen begeleiding wilt bij het op orde houden van uw administratie of alle administratieve handelingen uit handen wilt geven, bij Van Schayk bent u in vertrouwde handen.

Meer over ons administratiekantoor

Ruim 20 jaar geleden is Van Schayk opgericht. Destijds als familiebedrijf voor het midden en kleinbedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een specialistisch advieskantoor met expertise op het gebied van arbeidszaken, fiscale zaken én sociale wetgeving. Een kleine impressie van onze dienstverlening kunt u alvast verkrijgen door een kijkje te nemen op Facebook en LinkedIn.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel