Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratiejaarstukken en de boekhouding. Wij zijn een zeer allround kantoor dat u voorziet van fiscaal advies, uw aangiftes indient én begeleiding biedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Fiscaal advies

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken bieden wij advies als administratiekantoor in de regio Oss. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en -vrijstellingen, bijzondere regelingen én wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. Wij kunnen u als administratiekantoor op nog meer gebieden van dienst zijn:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Online boekhouden

Onze boekhouder maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvoudig verkoopfacturen maken;
  • Eenvoudig inkoopfacturen inboeken;
  • Betalingen en ontvangsten registreren.

Laat uw administratie over aan Van Schayk

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Bent u gevestigd in de regio Oss en heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting? Onze medewerkers komen graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.