Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratiejaarstukken en de boekhouding. Wij zijn een zeer allround kantoor dat u voorziet van fiscaal advies, uw aangiftes indient én begeleiding biedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en passend advies.

Fiscaal advies op maat

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken bieden wij advies als administratiekantoor in de regio Oss. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en -vrijstellingen, bijzondere regelingen én wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. Op korte rijafstand van Oss kunt u verder bij ons administratiekantoor terecht voor:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Online boekhouden

Onze boekhouder maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvoudig verkoopfacturen maken;
  • Eenvoudig inkoopfacturen inboeken;
  • Betalingen en ontvangsten registreren.

Laat uw administratie over aan Van Schayk

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting en bent u gevestigd in regio Oss? Onze medewerkers komen graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel