Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Administratiekantoor Oss

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Oss? Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministratiejaarstukken en de boekhouding. Wij zijn een zeer allround kantoor dat u voorziet van fiscaal advies, uw aangiftes indient én begeleiding biedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

Fiscaal advies Oss

Voor de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken biedt ons administratiekantoor advies. U kunt hierbij denken aan BTW-heffingen en -vrijstellingen, bijzondere regelingen én wijzigingen van beleidsbesluiten en wetsvoorstellen. Wij kunnen u als accountant op nog meer gebieden van dienst zijn:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Onze boekhouder maakt voor uw boekhouding gebruik van het administratieprogramma Snelstart. In het administratieprogramma Snelstart is het mogelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Zo kunt u:

  • Eenvouding verkoopfacturen maken;
  • Boekt u snel de inkoopfacturen in;
  • Registreert u eenvoudig de betalingen en ontvangsten.

Door de financiële administratie door ons te laten beheren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u uw aandacht besteden aan belangrijkere zaken. U heeft de mogelijkheid om de administratie zelf in te voeren, zodat wij u professionele ondersteuning kunnen bieden.

Bent u gevestigd in de regio Oss en heeft u hulp nodig met uw administratie of belasting? Onze accountant komt graag naar uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook bieden wij professionele ondersteuning waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier