Administratiekantoor Son

In het dagelijks leven is het regelen én op orde houden van uw administratie erg belangrijk. Heeft u behoefte aan een vakkundig administratiekantoor binnen regio Son? Dan kunt u voor al uw vragen bij ons terecht. Administratiekantoor Van Schayk staat klaar voor al uw administratieve vragen in de omgeving van Son.

Administratie met SnelStart programma

Wanneer u voor Van Schayk kiest, dan kiest u voor echte kwaliteit. Wij weten als geen ander dat de boekhouding niet altijd even makkelijk is. Daarom maken wij het voor u als klant bij Van Schayk net even wat makkelijker. Met ons eenvoudige administratieprogramma, SnelStart, kunt u snel uw inkoopfacturen boeken. Verder registreert u gemakkelijk uw betalingen en ontvangsten. Met dit programma heeft u bovendien de mogelijkheid om periodes van uw financiële administratie naar ons toe te sturen. Wij controleren vervolgens uw boekhouding, zodat u gewoon lekker door kunt blijven werken.

Jaarrekening

Een jaarrekening is een jaarlijks overzicht van de situatie waarin uw bedrijf zich financieel bevindt. Deze is zeer nuttig voor verantwoording bij aanvraag van kredietverstrekkers. De jaarrekening stellen wij samen op met de software van Infine. Deze software is gebaseerd op het bekende programma Excel en dient als zeer complete rapportgenerator. Voor bepaalde bedrijven, zoals B.V’s, N.V’s en coöperaties, is er een publicatieplicht. Deze is vastgesteld in het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat dat bedrijven hun jaarrekening wettelijk verplicht moeten doorgeven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Deze publicatieplicht dient ervoor te zorgen om alle geïnteresseerde een inzicht te geven van de financiële gegevens van bedrijven.

Neem direct contact op!

In de omgeving van Son staat administratiekantoor Van Schayk klaar om uw administratie uit handen te nemen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij in een gesprek met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel