Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Administratiekantoor Veghel

Bent u op zoek naar een vakkundig administratiekantoor in de omgeving van Veghel? Gevestigd in Veghel is Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. gespecialiseerd in het verzorgen van jaarstukken, het geven van fiscaal advies, verzorging van de loonadministratie én het beheren van de boekhouding in uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een vakkundige begeleiding

Van Schayk V.O.F biedt u als klant een dienstverlening op maat. Wij bespreken uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen of u begeleiden met uw administratie.

Duidelijk overzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening geeft u als ondernemer een duidelijk overzicht van de financiële situatie binnen uw bedrijf. De volgende punten staan beschreven in het overzicht:

  • De balans;
  • Resultatenberekening;
  • Winst/Verliesrekening van het afgelopen jaar;
  • Toelichting;
  • Kasoverzicht.

Als ondernemer bent u verplicht om een jaarrekening te deponeren bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De reden hiervan is dat de financiële gegevens beschikbaar moeten zijn voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Uw administratie op orde in Veghel

Een goede bedrijfsadministratie is de basis van elke onderneming. Als er goede administratie wordt gevoerd, weet u exact wat uw omzet is en wat de kosten zijn. U wilt als ondernemer weten waar uw kansen en mogelijkheden liggen, alsmede de beperkingen om deze goed op te lossen. Als de administratie goed verwerkt is, kunt u verantwoorde keuzes voor uw bedrijf maken.

Hulp bij uw administratieve processen

Heeft u hulp nodig om uw administratie op orde te hebben/krijgen? Wilt u dat wij alle administratie voor u uit handen nemen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden? Neem gerust contact met ons op, als vakkundig administratiekantoor in Veghel helpen wij u graag.