Administratiekantoor Volkel

Als administratiekantoor in regio Volkel zetten wij u als klant op de eerste plaats. Dit merkt u direct in het klantencontact. Zo houden wij u nadrukkelijk op de hoogte met tussentijdse rapportages, maar ook met eventuele fiscale adviezen. In deze tijd van snelle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving is dit een absolute must!

Bent u dus op zoek naar advies op maat op het gebied van administratie? Dan bent u bij administratiekantoor Van Schayk VOF in de omgeving van Volkel aan het juiste adres. Wij beschikken over de recentste software om uw administratie op professionele wijze te voeren.

Wij ondersteunen u graag met uw administratie

De administratie van een bedrijf is een dagtaak. Ondernemers nemen dan ook snel te veel hooi op hun vork. Laat u ondersteunen door experts van Van Schayk VOF, hét administratiekantoor in regio Volkel. Wij kunnen u onder meer de volgende werkzaamheden uit handen nemen:

  • Het maken van uw verkoopfacturen;
  • Het inboeken van uw inkoopfacturen;
  • Registreren van betalingen en ontvangsten.

Compleet administratiekantoor

Door uw administratie uit te besteden aan onze specialisten, heeft u uw handen vrij om belangrijkere zaken te doen. Is uw bedrijf gevestigd in regio Volkel? Dan kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:

  • Omzetting van eenmanszaak of V.O.F. in een BV;
  • Opzetten van een holdingstructuur;
  • Een pensioensregeling tussen de BV en de directeur-grootaandeelhouder (DGA);
  • Oprichten van een stamrecht-BV.

Wilt u toch de dagelijkse zaken in eigen beheer doen? Dan adviseren wij het boekhoudprogramma Snelstart. Hiermee kunt u eenvoudig verkoopfacturen maken, makkelijk inkoopfacturen inboeken én betalingen en ontvangsten registreren.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze? Heeft u hulp nodig met uw loonadministratie of vragen over pensioenregelingen? In de omgeving Volkel komen onze experts u graag bezoeken om de mogelijkheden in kaart te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel