Belastingaangifte laten doen

Heeft u hulp nodig bij uw administratie en wilt u uw belastingaangifte door een professioneel administratiebureau laten doen? Dan helpt Van Schayk u graag verder. Elke maand betaalt u loonheffing en sociale premies over uw loon, uitkering of pensioen. Het jaar daarna kunt u van deze ingehouden bedragen belastingaangifte doen. Met een belastingaangifte controleert de belasting of u het juiste bedrag heeft betaalt, teveel heeft betaalt of te weinig. Dit wordt dan verrekend en krijgt u geld terug of moet u bijbetalen. Voor een goede aangifte heeft u veel gegevens nodig, van uzelf en wellicht ook van uw partner. Documenten voor een aangifte komen verspreid binnen. Op papier, maar steeds vaker ook digitaal. Om de juiste gegevens te gebruiken en in te vullen vinden veel mensen vaak lastig. Daarom helpt Van Schayk u graag met het invullen en versturen van uw belastingaangifte. Wilt u hier meer over weten of heeft u dringende vragen? U kunt vrijblijvend contact opnemen.

Voor 1 mei belastingaangifte laten doen

Aangifte doen kan vanaf 1 maart, en moet vóór 1 mei zijn gebeurd. U kunt wel uitstel aanvragen. Als u vóór 1 april aangifte doet, krijgt u sowieso voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Dan weet u tijdig waar u aan toe bent en weet u snel of u eventueel iets terug krijgt. De Belastingdienst controleert sterk op tijdig aangifte doen. Bent u te laat, dan kunt u hiervoor een boete opgelegd krijgen. Deze begint bij 385 euro als u één keer te laat bent. De boete loopt op als u vaker te laat bent met uw aangifte. Dit kan dan ook uitlopen op onnodige en vervelend hoge kosten. Wanneer u uw belastingaangifte zou laten doen bij Van Schayk VOF weet u zeker dat het op tijd gebeurt en dat alle gegevens correct worden ingevuld. De aangifte kan voor u in het voordeel zijn. U krijgt als het in uw voordeel is vaak een bedrag terug en dat is altijd prettig. Ook jongeren met een bijbaan kunnen vaak belasting terugvragen als ze aangifte doen. Wanneer u geen brief heeft gekregen dat u dit jaar aangifte moet doen, kunt u dit uitstellen tot max 5 jaar later.

Twijfelt u? Neem gerust contact op

Moet u belastingaangifte doen? Heeft u vragen of wilt u belastingaangifte laten doen? Dan is Van Schayk VOF de specialist die u zoekt. Wij helpen u graag met het invullen van uw aangifte. Wij zorgen ervoor dat u ons de juiste documenten aanstuurt en dan kunt u door ons volledig uw belastingaangifte laten doen. Zo bent u gegarandeerd dat uw aangifte snel en volledig correct wordt gedaan. Wij zijn te bereiken via mail@vanschaykvof.nl of bel naar 0413-292894. Wij staan u graag te woord!

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel