Van Schayk maakt u wegwijs

In de wereld van administratie en belastingen

 

Jaarrekeningen

Het jaarlijkse overzicht van de finaciële situatie van uw bedrijf.

 

Administratie

Deskundigen die uw administratie en aangiftes verzorgen

 
 

Loon & Personeel

Personeelsdeskundigen die uw loonadministratie voeren.

 

Fiscaal advies

Uw vakbekwame adviseurs op het gebied van fiscale vraagstukken.

1
1

Belastingadviseur Veghel

Administratiekantoor Van Schayk V.O.F. is ruim 20 jaar geleden opgericht in Veghel en kent een jarenlange ervaring binnen het MKB. In de loop der jaren zijn wij van familiebedrijf uitgegroeid tot een professioneel administratiekantoor met een team van specialisten, elk hun vakgebied. Zoekt u een belastingadviseur in de omgeving van Veghel? Wij helpen u graag!

Belastingaangifte doen

Voor uw onderneming in Veghel verzorgen wij tijdig de belastingaangiften. Met fiscale software verzorgen wij uw aangiften omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, zowel voor uw onderneming als privé.

Boekhouding

Naast belastingaangifte bieden wij u nog meer gemak. Wij verzorgen uw boekhouding met ons administratieprogramma Snelstart. Hierin maken wij eenvoudig uw facturatie en registeren wij alle betalingen en ontvangsten. Als klant van Van Schayk V.O.F ontvangt u periodiek:

  • Een overzicht van uw boekhouding;
  • Een tussentijdse rapportage;
  • Fiscaal advies.

Advies op maat!

Administratiekantoor van Schayk V.O.F biedt een dienstverlening op maat. Wij verzorgen uw jaarstukken, geven fiscaal advies, regelen de loonadministratie en kunnen voor u de belastingaangiftes verzorgen. Wij werken met de beste software, zodat uw administratie op een professionele wijze wordt verwerkt. Dit maakt onze onderneming bij uitstek geschikt als belastingadviseur in Veghel en omgeving.

Voor meer informatie neem u gerust contact op via mail@vanschaykvof.nl of bel naar 0413-292894.