Boekhouder Uden

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, heeft u al veel dingen waar u goed op moet letten. Daarom is een boekhouder erg handig voor u als ondernemer. Een boekhouder zorgt ervoor dat uw administratie op orde is en alles tijdig wordt geregeld. Heeft u een eigen onderneming en wilt u hulp bij uw administratie? Van Schayk VOF is specialist die u zoekt. Wij zorgen ervoor dat alles goed is geregeld en dat u een goede boekhouder heeft in Uden (of omgeving). In onze optiek is gemak en vertrouwen voor u als klant het allerbelangrijkste. Als u voor Van Schayk kiest hoeft u zich geen zorgen te maken over uw administratie.

Het gemak van een boekhouder

Een boekhouder houdt de inkomsten en uitgaven van je onderneming bij. Zo zorgt een boekhouder ervoor dat er een duidelijk overzicht is van uw administratie. Met de administratie of boekhouding moet u kunnen bewijzen dat uw aangiften voor BTW en inkomstenbelasting kloppen. U kunt alles uit handen geven aan een boekhouder of een gedeelte zelf doen en een gedeelte over laten aan de boekhouder. Hieronder vind u een paar belangrijke taken die u kunt overdragen aan een boekhouder:

1. Administratie bijhouden

Bent u het type dat alle bonnetjes en facturen op een hoop legt, om vervolgens later te bedenken dat u hier iets mee moet doen? Dan is het prettig om uw administratie te laten doen door een boekhouder. Deze zorgt er namelijk ook voor dat u een duidelijk overzicht krijgt. Bij de administratie horen ook: andere vermogen documenten, voorraadadministratie, contracten en eventueel urenadministratie.

2. Facturen opstellen

U kunt door uw boekhouder het facturen laten doen. U hoeft dan alleen maar een aantal gegevens in te vullen, waarna de factuur automatisch wordt opgesteld, inclusief berekening van BTW, volgnummer, betalingstermijn en bedrijfsgegevens.

3. Aangifte Inkomstenbelasting

De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel zelfstandig ondernemers al wat ingewikkelder: Daarom kijkt een boekhouder ook graag mee om uw inkomstenbelasting in te vullen. Zo bent u ervan gegarandeerd dat die tijdig en correct wordt ingevuld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zoekt u een boekhouder én bent u woonachtig in Uden of omgeving? Dan bent u bij Van Schayk VOF op het juiste adres. Wij zijn de specialist die u zoekt. Van Schayk vind het belangrijk dat u op elk moment op ons kan rekenen en daarom staat gemak voor de klant op een. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen. Twijfel niet, wij staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via mail@vanschaykvof.nl of bel naar 0413-292894. Van Schayk VOF staat voor u klaar!

Afspraak maken?

U bent natuurlijk van harte welkom. Wij denken graag met u mee!

Stel hier uw vraag Laat ons u terugbellen

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel