Lever uw doorlopende machtiging op tijd in!

Doorlopende machtiging

Afgelopen week hebben wij voor onze klanten een doorlopende machtiging aangevraagd. Wij vragen onze klanten om toestemming voor de registratie van onze machtiging voor toekomstige jaren.

Wat is een doorlopende machtiging?

Een registratie van een doorlopende machtiging voor een belastingmiddel geldt voor digitale berichten over 1 klant over 1 soort belasting over toekomstige belastingjaren. De doorlopende machtiging kan ook weer opgezegd worden. De registratie is aangevraagd via ons systeem.

Registratie intrekken

Wij kunnen op elk moment een registratie van een doorlopende machtiging intrekken met onze software. Ook kunnen onze klanten de registratie op elk moment intrekken. Hiervoor kan het formulier 'Registratie machtiging intermediair afwijzen of intrekken' gebruikt worden. Dit formulier wordt meegestuurd met de registratiebrief.

Waarvoor geldt de doorlopende machtiging?

Een doorlopende machtiging inkomstenbelasting die actief is per 1 december 2022 geldt voor:

- De gegevens van de vooraf ingevulde aangifte 2022, 2023 en verder

- De Serviceberichten Toeslagen 2024, 2025 en verder

Wat gebeurt er op de peildatum?

De doorlopende machtigingen inkomstenbelasting die op de peildatum 1 december 2022 actief zijn, worden gebruikt om machtigingen voor de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte 2022 te registreren of te activeren.

De doorlopende machtigingen die wij hebben aangevraagd dienen vóór 16-2-2023 te worden geactiveerd. Lever uw machtiging dus op tijd in!

© 2022 Van Schayk V.O.F. in Veghel